دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پاکستان: ایران همواره با آژانس همکاری داشته است

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی را دارای پیامدهای جدی برای منطقه دانست و ضمن اعلام حمایت از راهکار دیپلماسی برای پایان درگیری‌های جاری افزود: جمع بندی ما از تحولات مرتبط با مساله هسته‌ای ایران این است که تهران همواره با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری داشته و راه تعامل را نبسته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شفقت علی خان امروز طی کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود در اسلام‌آباد بار دیگر ضمن محکومیت تجاوزگری رژیم اسرائیل علیه ایران، موضع اسلام‌آباد در همبستگی با دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران و حمایت از حق کشورمان برای دفاع از خود طبق منشور سازمان ملل را تجدید کرد.

وی افزود: ادامه تجاوزات اسرائیل پیامدهای جدی برای منطقه دارد؛ لذا پاکستان خواهان نقش آفرینی جامعه جهانی برای تنش زدایی و پاسخگو کردن رژیم متجاوز اسرائیل است.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با استناد به گفت وگوی تلفنی اخیر وزیران امور خارجه ایران و پاکستان و صدور بیانیه مشترک اخیر کشورهای عربی و اسلامی در محکومیت حمله تروریستی رژیم صهیونی به ایران گفت: ایران کشور دوست، برادر و شریک مهم پاکستان است و ما قویا در همبستگی و حمایت از ایران در کنار آن ایستاده‌ایم.

وی در پاسخ به پرسشی درخصوص مسائل فی مابین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حملات رژیم اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: هرگونه حمله به دارایی های اتمی تحت نظارت آژانس بین‌المللی اتمی مغایر با قوانین بین‌المللی است و پاکستان آن را به شدت محکوم می کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد که جمع بندی اسلام‌آباد این است که جمهوری اسلامی ایران همواره با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری داشته و هرگز درهای تعامل را نبسته است.

وی افزود: پاکستان از آنچه در همسایه برادر خود ایران اتفاق افتاده بسیار نگران است، ما حامی دیپلماسی هستیم و از هر اقدام در مسیر تنش زدایی و توقف فوری تجاوزات اسرائیل استقبال می کنیم.

شفقت علی خان درخصوص دیدار روز گذشته فرمانده ارتش پاکستان با رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید نیز گفت که مواضع ما علیه تجاوزگری اسرائیل به ایران روشن است و از سوی نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان نیز بارها تشریح شده و تصور می کنم که این نگرانی ها و تحفظات در دیدار فرمانده ارتش پاکستان با دونالد ترامپ منتقل شده باشد.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

به دنبال تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکنون، مراحل بعدی عملیات وعده صادق ۳ نیز روزهای بعد انجام شد که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت موثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر